x

Menselijke Economie

Bestaat er een uitweg uit de huidige economie ?

De economische wereld is zo ondoorzichtig geworden dat we ons noodgedwongen vaak laten leiden door "experts" zoals economen, politici en opiniemakers. De grote problemen die in de huidige samenleving bestaan, doet echter niet vermoeden dat zij ons in de juiste richting leiden.

Een ├ęchte richtingverandering begint bij het tegen het licht houden van de uitgangspunten van de inrichting van de samenleving. En er is openheid en moed nodig, om echt onder ogen te zien, dat menselijke waarden bij die uitgangspunten steeds minder een rol spelen en dat dit in steeds meer onderdelen van de samenleving overheerst. Als je dit principe, vaak verscholen achter het economische jargon of politiek correcte woorden, begint door te krijgen, wordt de ogenschijnlijk complexe economie langzamerhand een stuk eenvoudiger.

We praten je geen doemscenario aan, want uit een beter inzicht over hoe de (economische) wereld in elkaar steekt, wordt ook duidelijk waar fundamentele aanpassingen nodig zijn, zodat er ├ęcht iets kan veranderen.

Als je een betere wereld wilt, laat dan de mogelijkheid om -via deze website- tot meer inzicht te komen je niet door de vingers glippen.

Voor meer achtergrond, zie ook bij 'wie zijn wij'.

klik hieronder om deze pagina te delen
© 2016 Studiegroep Economie mail: info@menselijkeeconomie.nl cookies, privacy site in aanbouw: site in aanbouw