x

संस्कृतम्  - SanskrietSanskrietlessen op audio en video


Leer de uitspraak van het alfabet

Met deze audio opname kan de uitspraak van de 5 hoofd-klanken van het Sanskriet alfabet geoefend worden (tegelijkertijd met de audio wordt het alfabet getoond). Naast de juiste uitspraak worden ook aanwijzingen voor de stand van mond en tong gegeven. Opname en alfabet zijn van de St James Schools in de UK.
Let op: Indien alleen de audio opname wordt afgespeeld, maar er verschijnt geen Sanskriet alfabet, staat 'pop-ups' uitgeschakeld (zie de melding in je browser)

Uitspraak oefening gehele alfabet

In deze audio opname wordt het hele alfabet achter elkaar uitgesproken (tegelijkertijd met de audio wordt het alfabet getoond). Naast het uitgesproken alfabet wordt nog een tweede pagina met eenvoudige lettercombinaties getoond. Opname en alfabet zijn van de St James Schools in de UK.
Let op: Indien alleen de audio opname wordt afgespeeld, maar er verschijnt geen Sanskriet alfabet, staat 'pop-ups' uitgeschakeld (zie de melding in je browser)

ISER: Audio's en (gratis) video's

Voor meer audio uitspraak-oefeningen en gratis video Sanskriet-lessen wordt verwezen naar de International Sanskrit Examination Resource (ISER) in de UK. Op deze site is verder nog een schat aan Sanskriet informatie te vinden en ze geeft ook praktische ondersteuning aan studenten over de hele wereld die Sanskriet willen studeren.

Sankrit Today: Video Lessen

Een grote verzameling video-lessen op Youtube voor beginners en gevorderden.

The Sanskrit Alphabet (Engels)

Kort overzicht van het Sankriet Alfabet met extra aanwijzingen voor de uitspraak.klik hieronder om deze pagina te delen
© 2016 Studiegroep Economie mail: info@menselijkeeconomie.nl cookies, privacy site in aanbouw: site in aanbouw